All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Major sulfur-containing metabolites of Sicilian garlic (Nectaroscordum siculum)

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F16%3A43891675" target="_blank" >RIV/60076658:12220/16:43891675 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Významné sirné metabolity česneku sicilského (Nectaroscordum siculum)

  • Original language description

    Cílem této práce bylo izolovat a spektrálně charakterizovat sirné sloučeniny česneku sicilského (Nectaroscordum siculum). Podařilo se identifikovat celkem 6 nových, v odborné literatuře dosud nepopsaných, sirných sloučenin. S těmito látkami bude následně provedena senzorická analýza a testování jejich biologických vlastností (antimikrobiální a cytotoxická aktivita).

  • Czech name

    Významné sirné metabolity česneku sicilského (Nectaroscordum siculum)

  • Czech description

    Cílem této práce bylo izolovat a spektrálně charakterizovat sirné sloučeniny česneku sicilského (Nectaroscordum siculum). Podařilo se identifikovat celkem 6 nových, v odborné literatuře dosud nepopsaných, sirných sloučenin. S těmito látkami bude následně provedena senzorická analýza a testování jejich biologických vlastností (antimikrobiální a cytotoxická aktivita).

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2016

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník příspěvků "XLVI. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin"

  • ISBN

    978-80-7080-968-6

  • ISSN

    1802-1433

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    "154?157"

  • Publisher name

    Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Skalský Dvůr

  • Event date

    May 23, 2016

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article