Effect of low-temperature plasma discharge on the nutritional value of grains
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12410%2F13%3A43885035" target="_blank" >RIV/60076658:12410/13:43885035 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60076658:12220/13:43885035
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv nízkoteplotního plazmatického výboje na nutriční hodnoty zrnin
Original language description
Cílem práce je určit vliv plazmatického nízkoteplotního výboje na nutriční hodnoty zrnin. Pro pokus bylo vybráno tritikale. Vzorky pokusné skupiny byly vystaveny ošetření nízkoteplotním plazmatickým výbojem. Stanovena byla sušina, popel, vláknina, tuk adusíkaté látky. Sušina ošetřených vzorků se zvýšila. Změny ostatních sledovaných veličin nebyly významné.
Czech name
Vliv nízkoteplotního plazmatického výboje na nutriční hodnoty zrnin
Czech description
Cílem práce je určit vliv plazmatického nízkoteplotního výboje na nutriční hodnoty zrnin. Pro pokus bylo vybráno tritikale. Vzorky pokusné skupiny byly vystaveny ošetření nízkoteplotním plazmatickým výbojem. Stanovena byla sušina, popel, vláknina, tuk adusíkaté látky. Sušina ošetřených vzorků se zvýšila. Změny ostatních sledovaných veličin nebyly významné.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2013
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
X. Kábrtovy dietetické dny
ISBN
978-80-263-0365-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
209-212
Publisher name
Tribun EU
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Apr 25, 2013
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—