Selected aspects of drinking regime students University of South Bohemia
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12410%2F15%3A43889972" target="_blank" >RIV/60076658:12410/15:43889972 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vybrané aspekty pitného režimu studentů Jihočeské univerzity
Original language description
V předloženém článku jsou prezentovány dílčí výsledky analýzy pitného režimu studentů Jihočeské univerzity. Zjištění ukazují na ne zcela optimální množství přijatých tekutin, kdy 46,89 % studentů pije méně, tedy 0,5 - 1,5 litrů za den. Pozitivním zjištění je, že 77,59% studentů preferuje jako zdroj tekutin kohoutkovou vodu.
Czech name
Vybrané aspekty pitného režimu studentů Jihočeské univerzity
Czech description
V předloženém článku jsou prezentovány dílčí výsledky analýzy pitného režimu studentů Jihočeské univerzity. Zjištění ukazují na ne zcela optimální množství přijatých tekutin, kdy 46,89 % studentů pije méně, tedy 0,5 - 1,5 litrů za den. Pozitivním zjištění je, že 77,59% studentů preferuje jako zdroj tekutin kohoutkovou vodu.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
AM - Pedagogy and education
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2015
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Mezinárodní konference "Jihlavské zdravotnické dny 2015, V. ročník, Propojení teorie a bezpečné praxe
ISBN
978-80-88064-11-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
6
Pages from-to
313-318
Publisher name
Vysoká škola polytechnická Jihlava
Place of publication
Jihlava
Event location
VŠPJ Jihlava
Event date
Apr 23, 2015
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—