Workshop - Monitoring of freshwater fish meat and their products.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12520%2F20%3A43900915" target="_blank" >RIV/60076658:12520/20:43900915 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://www.maso.cz/wp-content/uploads/2020/03/maso2-2020-obsah.pdf" target="_blank" >https://www.maso.cz/wp-content/uploads/2020/03/maso2-2020-obsah.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Workshop - Monitoring of freshwater fish meat and their products.
Original language description
Článek shrnuje informace z workshopu ,,Sledování kvality masa sladkovodních ryb a výrobků z nich“, který se konal 18. a 19. září 2019 v prostorách zámku Lnáře.
Czech name
Workshop - Monitoring of freshwater fish meat and their products.
Czech description
Článek shrnuje informace z workshopu ,,Sledování kvality masa sladkovodních ryb a výrobků z nich“, který se konal 18. a 19. září 2019 v prostorách zámku Lnáře.
Classification
Type
J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical
CEP classification
—
OECD FORD branch
40103 - Fishery
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QK1810095" target="_blank" >QK1810095: Determination of nitrogen factors for selected species of freshwater fish as indicators of the fish component content of "fresh" fish and products from freshwater fish</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2020
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Volume of the periodical
2020
Issue of the periodical within the volume
2
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
51-52
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—