All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Thermosterilzation of fresh meat of freshwatter fish

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12520%2F22%3A43905197" target="_blank" >RIV/60076658:12520/22:43905197 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Termosterilace čerstvé svaloviny sladkovodních druhů ryb

  • Original language description

    Technologický proces umožňující výrobu rybích konzerv za současného zachování jakosti rybí svaloviny, srovnatelné s šetrnými způsoby úprav, jako je např. vaření v páře.

  • Czech name

    Termosterilace čerstvé svaloviny sladkovodních druhů ryb

  • Czech description

    Technologický proces umožňující výrobu rybích konzerv za současného zachování jakosti rybí svaloviny, srovnatelné s šetrnými způsoby úprav, jako je např. vaření v páře.

Classification

  • Type

    Z<sub>tech</sub> - Verified technology

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/TP01010019" target="_blank" >TP01010019: Development of Proof of concept activities at the South Bohemia university</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2022

  • Confidentiality

    U - Předmět řešení projektu je utajovanou skutečností podle zvláštních právních předpisů nebo je skutečností, jejíž zveřejnění by mohlo ohrozit činnost zpravodajské služby. Údaje o projektu jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné

Data specific for result type

  • Internal product ID

    neuvedeno

  • Numerical identification

    2201100535; 2201100366

  • Technical parameters

    Ověření technologie: 1) Delius s.r.o., Moravská 1502/19, 120 00 Praha 2, IČ: 01441710, tomas@congrady.eu. Tel.: +420 720 527 631, Číslo objednávky: 2201100535 2) Designfoods s.r.o., Leštinská 2443/30, 789 01 Zábřeh IČ:27842762, olin.bezchleba@designfoods.cz, tel.: +420 722 689 531 Číslo objednávky: 2201100366

  • Economical parameters

    Výstup umožňuje zhodnocení svaloviny sladkovodních ryb v násobcích stávající marže. Např. položka kapr filet bez kůže, běžně dodávaná za cenu cca 350-400,-/kg s DPH je po využití dané technologie možno dodávat za 1300,-/kg s DPH s čistým ziskem cca 350,-/kg s DPH. Technologie zároveň zvyšuje trvanlivost vstupní suroviny na 6 měsíců při teplotě do 5°C, což umožňuje využití ryb v době přebytku nebo při nárazových potřebách zpracování.

  • Application category by cost

  • Owner IČO

    60076658

  • Owner name

    Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích

  • Owner country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Usage type

    P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence

  • Licence fee requirement

    Z - Poskytovatel licence na výsledek nepožaduje v některých případech licenční poplatek

  • Web page