Organoleptic evaluation of raw milk using paired comparison test.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A_____%2F02%3A00004253" target="_blank" >RIV/60076658:_____/02:00004253 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Senzorické posuzování mlékárenské suroviny párovým preferenčním testem.
Original language description
40 posuzovatelů párovým porovnávacím testem senzoricky posuzovalo mléko dojnic českého strakatého a holštýnského plemene chovaných ve stejné stáji a krmených stejnou krmnou dávkou. Posuzováno bylo mléko plnotučné a mléko se sníženou tučností po předchozíšetrné pasteraci. Plnotučné mléko českého strakatého skotu preferovalo 24, mléko se sníženou tučností 22 posuzovatelů. Statisticky významný rozdíl nebyl prokázán.
Czech name
Senzorické posuzování mlékárenské suroviny párovým preferenčním testem.
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Agroregion 2002 - Chov zvířat v trvale udržitelném zemědělství
ISBN
80-7040-559-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
87-90
Publisher name
Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta
Place of publication
České Budějovice
Event location
České Budějovice
Event date
Sep 4, 2002
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—