Report summarizing analytical methods
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60108975%3A_____%2F17%3AN0000010" target="_blank" >RIV/60108975:_____/17:N0000010 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zpráva shrnující analytické metody
Original language description
Zpráva shrnující analytické metody pro stanovení aktivity enzymů - metodou HUT (Hemoglobin units on the tyrosine basis)
Czech name
Zpráva shrnující analytické metody
Czech description
Zpráva shrnující analytické metody pro stanovení aktivity enzymů - metodou HUT (Hemoglobin units on the tyrosine basis)
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EG15_019%2F0004546" target="_blank" >EG15_019/0004546: Development of a new set of powder/liquid drinks and solid food supplements for persons suffering with inflammatory bowel disease</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2017
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.