Innovative practices in potato cultivation focused on soil quality and water retention in ridges
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60109807%3A_____%2F19%3AN0000114" target="_blank" >RIV/60109807:_____/19:N0000114 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/00027006:_____/19:00005693
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Inovační postupy při pěstování brambor zaměřené na kvalitu půdy a zadržení vody v hrůbcích
Original language description
Odborný článek věnovaný vlastnostem půd v bramborářské výrobní oblasti, doporučením pro zlepšení půdní struktury a infiltrace vody do půdy. Zkušenosti s úpravou hrůbků a brázd pro zvýšení vlhkosti půdy v hrůbcích a omezení vodní eroze.
Czech name
Inovační postupy při pěstování brambor zaměřené na kvalitu půdy a zadržení vody v hrůbcích
Czech description
Odborný článek věnovaný vlastnostem půd v bramborářské výrobní oblasti, doporučením pro zlepšení půdní struktury a infiltrace vody do půdy. Zkušenosti s úpravou hrůbků a brázd pro zvýšení vlhkosti půdy v hrůbcích a omezení vodní eroze.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40101 - Agriculture
Result continuities
Project
Result was created during the realization of more than one project. More information in the Projects tab.
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů