All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Survey of Nutritional Level in KFOR 2005

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60162694%3AG42__%2F07%3A%230001123" target="_blank" >RIV/60162694:G42__/07:#0001123 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/60162694:G42__/07:#0001179

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    angličtina

  • Original language name

    Survey of Nutritional Level in KFOR 2005

  • Original language description

    Catering and changes of human body composition during mission KFOR 2005 are surveyed in the paper. In subsistence were investigated two main problems as the evaluation of feeding and nutritional quality and the effect of soldiers? deployment on the changes of their condition. Average values intake of surveyed nutrients was compared with energy and nutrition values of the basic feeding rate. Changes of body composition were investigated by means of Bioelectric Impedance Analysis, device personal scale and statistical software of calculation. Body fat and water, visceral fat, muscle mass, physique rating, bone mass and basal metabolism was involved in monitoring.

  • Czech name

    Hodnocení úrovně výživy v KFOR v roce 2005

  • Czech description

    Ve článku je hodnocena výživa a změny tělesného složení zaznamenané u vojáků během mise KFOR v roce 2005. V zabezpečení byly sledovány dvě problematiky: hodnocení výživy a stravování a vliv účasti vojáků na působení v misi na jejich změny tělesného složení. Průměrné zaznamenané hodnoty byly porovnány s doporučenými hodnotami energetické a biologické hodnoty stravy zakotvené v základní stravní dávce. Tělesné změny byly zaznamenány pomocí bioimpedanční analýzy a statisticky vyhodnoceny. Byl sledován podíltělesného tuku, vody, hmotnost svalové hmoty a kostí, fyzická kondice a bazální metabolismus.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    KA - Militarism

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2007

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Proceedings of the International Konference on Military Technologies, ICMT´07

  • ISBN

    978-80-7231-238-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    6

  • Pages from-to

    655-660

  • Publisher name

    Univerzita obrany

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Brno

  • Event date

    Jan 1, 2007

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article