All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Ensuring food in extreme climate conditions

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60162694%3AG42__%2F18%3A00536988" target="_blank" >RIV/60162694:G42__/18:00536988 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Zabezpečení stravování v extrémních klimatických podmínkách

  • Original language description

    Článek se zabývá proviantním zabezpečením AČR obecně, ale především zabezpečením stravování vojáků v oblastech s extrémními klimatickými podmínkami. V první části autor zmiňuje základní pojmy v oblasti proviantního zabezpečení, včetně typů a forem stravování v AČR. V další části jsou popsány nežádoucí vlivy, které působící na potraviny a potravinové doplňky při jejich používání a skladování v extrémních klimatických podmínkách, kdy na těchto potravinách může docházet k mikrobiologickým, chemickým a biochemickým změnám. V poslední části jsou zmíněny a navrženy potraviny a potravinové doplňky vhodné pro použití v extrémních klimatických podmínkách, v závislosti na oblastech možného působení vojáků AČR.

  • Czech name

    Zabezpečení stravování v extrémních klimatických podmínkách

  • Czech description

    Článek se zabývá proviantním zabezpečením AČR obecně, ale především zabezpečením stravování vojáků v oblastech s extrémními klimatickými podmínkami. V první části autor zmiňuje základní pojmy v oblasti proviantního zabezpečení, včetně typů a forem stravování v AČR. V další části jsou popsány nežádoucí vlivy, které působící na potraviny a potravinové doplňky při jejich používání a skladování v extrémních klimatických podmínkách, kdy na těchto potravinách může docházet k mikrobiologickým, chemickým a biochemickým změnám. V poslední části jsou zmíněny a navrženy potraviny a potravinové doplňky vhodné pro použití v extrémních klimatických podmínkách, v závislosti na oblastech možného působení vojáků AČR.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2018

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    HOSPODAŘENÍ A NAKLÁDÁNÍ S MAJETKEM, MANAGEMENT POUŽÍVÁNÍ A ÚDRŽBY PVT

  • ISBN

    978-80-7582-075-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

    38-42

  • Publisher name

    Univerzita obrany v Brně

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Brno

  • Event date

    Nov 7, 2018

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article