All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

COMPARISON OF FOOD CONSUMPTION IN STATIC AND DYNAMIC OPERATION

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60162694%3AG42__%2F18%3A00537189" target="_blank" >RIV/60162694:G42__/18:00537189 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    KOMPARACE SPOTŘEBY POTRAVIN VE STATICKÉ A DYNAMICKÉ OPERACI

  • Original language description

    Článek má za cíl porovnat spotřeby potravin v určitých bojových operacích a poukázat na nebezpečí dlouhodobého podceňování potřeby zásob potravin v systému zdokonalování různých bojových činností v návaznosti na obranyschopnost České republiky (dále ČR). Různé operační situace můžou vyžadovat vedení bojové činnosti vysoké intenzity, činnosti spojené s posilováním míru, případně řeší úkoly humanitární pomoci obyvatelstvu. V průběhu plánování zabezpečení jednotek potravinami je nutné zvažovat nepřeberné množství faktorů, majících vliv na zabezpečení jednotlivých variant činností jednotek.

  • Czech name

    KOMPARACE SPOTŘEBY POTRAVIN VE STATICKÉ A DYNAMICKÉ OPERACI

  • Czech description

    Článek má za cíl porovnat spotřeby potravin v určitých bojových operacích a poukázat na nebezpečí dlouhodobého podceňování potřeby zásob potravin v systému zdokonalování různých bojových činností v návaznosti na obranyschopnost České republiky (dále ČR). Různé operační situace můžou vyžadovat vedení bojové činnosti vysoké intenzity, činnosti spojené s posilováním míru, případně řeší úkoly humanitární pomoci obyvatelstvu. V průběhu plánování zabezpečení jednotek potravinami je nutné zvažovat nepřeberné množství faktorů, majících vliv na zabezpečení jednotlivých variant činností jednotek.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2018

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Hospodaření a nakládání s majetkem, management používání a údržby PVT

  • ISBN

    978-80-7582-075-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    10

  • Pages from-to

    103-112

  • Publisher name

    Univerzita obrany

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Brno

  • Event date

    Nov 7, 2018

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article