Future of malting barley quality research
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F00%3A%230000143" target="_blank" >RIV/60193697:_____/00:#0000143 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60193697:_____/00:#0000196
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Budoucnost výzkumu kvality sladovnického ječmene
Original language description
V budoucnu je třeba šlechtit na optimální tvorbu GA embryem, optimální aktivitu aleuronové vrstvy, optimální strukuturu endospermu atd. Lze předpokládat, že budou vytvořeny nové znaky kvality ječmene a sladu. Zároveň musí být vyvinuty přístupné, rychlé aspolehlivé metody, kterými bude možno nové znaky stanovovat.
Czech name
Budoucnost výzkumu kvality sladovnického ječmene
Czech description
V budoucnu je třeba šlechtit na optimální tvorbu GA embryem, optimální aktivitu aleuronové vrstvy, optimální strukuturu endospermu atd. Lze předpokládat, že budou vytvořeny nové znaky kvality ječmene a sladu. Zároveň musí být vyvinuty přístupné, rychlé aspolehlivé metody, kterými bude možno nové znaky stanovovat.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
GC - Plant growing, crop rotation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP0960006067" target="_blank" >EP0960006067: Research and evaluation of quality of food cereals )wheat, barley rye, oats).</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Ječmenářská ročenka 2001
ISBN
80-902658-7-1
Number of pages of the result
3
Pages from-to
102-104
Number of pages of the book
—
Publisher name
Výzkumný ústav pivovarský a sladařský
Place of publication
Praha
UT code for WoS chapter
—