Ways of hulless barley grain processing and nutritional quality
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F04%3A%230000305" target="_blank" >RIV/60193697:_____/04:#0000305 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Ways of hulless barley grain processing and nutritional quality
Original language description
Ways of hulless barley grain processing and nutritional quality.
Czech name
Způsoby zpracování zrna bezpluchého ječmene a nutriční kvalita
Czech description
Způsoby zpracování zrna bezpluchého ječmene a nutriční kvalita.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QF3291" target="_blank" >QF3291: Food and food supplemets development on the base of cereals</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
9th International Barley Genetics Symposium
ISBN
80-902545-9-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
117
Publisher name
ÚZPI
Place of publication
Praha
Event location
Brno
Event date
Jun 20, 2004
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—