VIS/NIR spectroscopy analysis of barley and malt
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F05%3A%230000117" target="_blank" >RIV/60193697:_____/05:#0000117 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
VIS/NIR spektroskopická analýza ječmenů a sladů
Original language description
Obalové vrstvy zrna ječmene obsahují neškrobové polysacharidy, teré mohou působit potíže při filtraci piva. VIS/NIR spektrofotometrie byla použita pro kalibraci ječmenů a sladů na obsah sušiny, b-glukanů, pentosanů a veškerých fenolů.
Czech name
VIS/NIR spektroskopická analýza ječmenů a sladů
Czech description
Obalové vrstvy zrna ječmene obsahují neškrobové polysacharidy, teré mohou působit potíže při filtraci piva. VIS/NIR spektrofotometrie byla použita pro kalibraci ječmenů a sladů na obsah sušiny, b-glukanů, pentosanů a veškerých fenolů.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
CB - Analytical chemistry, separation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
ChemZi
ISSN
1336-7242
e-ISSN
—
Volume of the periodical
1
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
SK - SLOVAKIA
Number of pages
1
Pages from-to
156
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—