Nutritional evaluation of naked oat and its application in foods
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F05%3A%230000128" target="_blank" >RIV/60193697:_____/05:#0000128 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Nutritional evaluation of naked oat and its application in foods
Original language description
The flakes and flours were prepared from naked oat and these raw materials were applied into various types of food products. The sensory analysis was carried out and proximate composion was determined. The basis material fat acidity and its chenges during the malting process were evaluated.
Czech name
Nutriční hodnota nahého ovsa a jeho aplikace v potravinách
Czech description
Z nahého ovsa byla vyrobena moučka a vločky a tento surový materiál byl přidáván do různých typů potravinových produktů. Byla provedena senzorická analýza a určeno přibližné složení. Experiment ukázal, že nahý oves lze použít do potravinářských výrobků.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QF3291" target="_blank" >QF3291: Food and food supplemets development on the base of cereals</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Vitamins 2005 - Targeted Nutritional Therapy
ISBN
80-7194-748-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
163
Publisher name
Univerzita Pardubice
Place of publication
Pardubice
Event location
Pardubice
Event date
Sep 14, 2005
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—