Application of SPE and SPME in analysis of beer
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F06%3A%230000005" target="_blank" >RIV/60193697:_____/06:#0000005 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Využití SPE a SPME při analýze piva
Original language description
Použití metody extrakce na pevné fázi (SPE) a mikroextrakce na pevné fázi (SPME) při analýze senzoricky aktivních látek v pivu.
Czech name
Využití SPE a SPME při analýze piva
Czech description
Použití metody extrakce na pevné fázi (SPE) a mikroextrakce na pevné fázi (SPME) při analýze senzoricky aktivních látek v pivu.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Kvasný průmysl
ISSN
0023-5830
e-ISSN
—
Volume of the periodical
52
Issue of the periodical within the volume
3
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
5
Pages from-to
78-82
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—