All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Brewing quality of Czech and Moravian hops in year crop 2006

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F06%3A%230000368" target="_blank" >RIV/60193697:_____/06:#0000368 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Pivovarská kvalita českých a moravských chmelů ze sklizně 2006

  • Original language description

    V roce 2006 bylo v průběhu chmelové sklizně nebo bezprostředně po jejím ukončení odebráno a následně analyticky zpracováno celkem 163 vzorků čerstvě sklizených, usušených chmelů. Bylo hodnoceno 89 vzorků standardního žateckého poloraného červeňáku a 49 vzorků chmele z ozdravené sadby Žateckého poloraného červeňáku Dále bylo hodnoceno 12 vzorků chmelů odrůdy Sládek a 13 vzorků chmelů odrůdy Premiant. Obsah alfa- a beta-hořkých kyselin byl stanoven HPLC metodou ((EBC 7.7). Pivovarská kvalita chmelů je diskutována s využitím výsledků dlouhodobého sledování sklizně chmele v České Republice.

  • Czech name

    Pivovarská kvalita českých a moravských chmelů ze sklizně 2006

  • Czech description

    V roce 2006 bylo v průběhu chmelové sklizně nebo bezprostředně po jejím ukončení odebráno a následně analyticky zpracováno celkem 163 vzorků čerstvě sklizených, usušených chmelů. Bylo hodnoceno 89 vzorků standardního žateckého poloraného červeňáku a 49 vzorků chmele z ozdravené sadby Žateckého poloraného červeňáku Dále bylo hodnoceno 12 vzorků chmelů odrůdy Sládek a 13 vzorků chmelů odrůdy Premiant. Obsah alfa- a beta-hořkých kyselin byl stanoven HPLC metodou ((EBC 7.7). Pivovarská kvalita chmelů je diskutována s využitím výsledků dlouhodobého sledování sklizně chmele v České Republice.

Classification

  • Type

    C - Chapter in a specialist book

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2006

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Book/collection name

    Pivovarský kalendář 2007

  • ISBN

    80-86576-23-X

  • Number of pages of the result

    4

  • Pages from-to

    98-101

  • Number of pages of the book

  • Publisher name

    Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.

  • Place of publication

    Praha

  • UT code for WoS chapter