Yeast strain Saccharomyces pastorianus RIBM 6, its use in the production of beer and beverages containing it.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F12%3A%230000682" target="_blank" >RIV/60193697:_____/12:#0000682 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Kmen Saccharomyces pastorianus RIBM 6, jeho použití při výrobě piva a nápojů jej obsahujících.
Original language description
Vynález se týká kvasného kmene Saccharomyces pastorianus RIBM 6 a možností jeho využití v pivovarském průmyslu pro výrobu alkoholického nebo nealkoholického piva samostatně nebo v kombinaci s jinými mikroorganizmy. Řešení se dále vztahuje i na výrobky obsahující tento kmen případně obsahující koncentrát tohoto kmene.
Czech name
Kmen Saccharomyces pastorianus RIBM 6, jeho použití při výrobě piva a nápojů jej obsahujících.
Czech description
Vynález se týká kvasného kmene Saccharomyces pastorianus RIBM 6 a možností jeho využití v pivovarském průmyslu pro výrobu alkoholického nebo nealkoholického piva samostatně nebo v kombinaci s jinými mikroorganizmy. Řešení se dále vztahuje i na výrobky obsahující tento kmen případně obsahující koncentrát tohoto kmene.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/2A-2TP1%2F031" target="_blank" >2A-2TP1/031: Research of technologies and preparation of an unique line for fermentation of historical strains of brewing yeasts for industrial purposes.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů