The study of specific markers of Czech beer - 2012
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F13%3A%230000904" target="_blank" >RIV/60193697:_____/13:#0000904 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Studium specifických markerů Českého piva ? 2012
Original language description
Přednáška na zasedání představenstva ČSPS ve Velkých Popovicích, která byla zaměřena na výsledky studia specifických markerů Českého piva. Většina českých piv se vyznačuje ve srovnání s pivy zahraničními vyšším obsahem zbytkového extraktu, více jak desetlet monitorovaná hodnota rozdílu prokvašení činí 4,5 %. Další významné znaky českého piva jsou charakteristická vyšší hořkost (průměrně 29 jednotek EBC), barva (11, 8 j. EBC), vyšší pH (4,52) a vyšší obsah polyfenolických látek (153 mg/L).Velké Popovice, 25.2.2013.
Czech name
Studium specifických markerů Českého piva ? 2012
Czech description
Přednáška na zasedání představenstva ČSPS ve Velkých Popovicích, která byla zaměřena na výsledky studia specifických markerů Českého piva. Většina českých piv se vyznačuje ve srovnání s pivy zahraničními vyšším obsahem zbytkového extraktu, více jak desetlet monitorovaná hodnota rozdílu prokvašení činí 4,5 %. Další významné znaky českého piva jsou charakteristická vyšší hořkost (průměrně 29 jednotek EBC), barva (11, 8 j. EBC), vyšší pH (4,52) a vyšší obsah polyfenolických látek (153 mg/L).Velké Popovice, 25.2.2013.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
CB - Analytical chemistry, separation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2013
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů