The evaluation of alpha and beta acids contents of Czech and Moravian hops from the 2013 harvest
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F14%3A%230001010" target="_blank" >RIV/60193697:_____/14:#0001010 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Hodnocení obsahu alfa a beta kyselin českých chmelů ze sklizně 2013
Original language description
Článek je věnován hodnocení obsahu alfa kyselin, beta kyselin a jejich analogů v Žateckém červeňáku ze sklizně 2013 v České republice. Výsledky sklizně jsou porovnány s výsledky dlouhodobého sledování obsahu hořkých kyselin v českém chmelu prováděného Výzkumným ústavem pivovarským a sladařským.Chmelařská ročenka 2014. VÚPS,Praha, 2014, str. 203-208, ISBN 978-80-86576-61-9.
Czech name
Hodnocení obsahu alfa a beta kyselin českých chmelů ze sklizně 2013
Czech description
Článek je věnován hodnocení obsahu alfa kyselin, beta kyselin a jejich analogů v Žateckém červeňáku ze sklizně 2013 v České republice. Výsledky sklizně jsou porovnány s výsledky dlouhodobého sledování obsahu hořkých kyselin v českém chmelu prováděného Výzkumným ústavem pivovarským a sladařským.Chmelařská ročenka 2014. VÚPS,Praha, 2014, str. 203-208, ISBN 978-80-86576-61-9.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2014
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů