The selection of ssuitable methods for beer evaluation
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F15%3A%230001150" target="_blank" >RIV/60193697:_____/15:#0001150 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Výběr vhodných metod k posouzení piva
Original language description
Formou prezentace byla pivovarská odborná veřejnost na odborném semináři informována jak postupovat při výběru vhodné analytické metody pro posouzení kvalitativních znaků piva.Integrovaný legislativní seminář VÚPS, Želiv, 2015.
Czech name
Výběr vhodných metod k posouzení piva
Czech description
Formou prezentace byla pivovarská odborná veřejnost na odborném semináři informována jak postupovat při výběru vhodné analytické metody pro posouzení kvalitativních znaků piva.Integrovaný legislativní seminář VÚPS, Želiv, 2015.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
CB - Analytical chemistry, separation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2015
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů