The occurence of anaerobic bacteria in brewery environment and the risk of contamination
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F15%3A%230001155" target="_blank" >RIV/60193697:_____/15:#0001155 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Výskyt anaerobních bakterií v pivovarském provoze a rizika kontaminace piva
Original language description
Přednáška zaměřená na výskyt striktně anaerobních bakterií v prostředí pivovarského provozu a rizika kontaminace piva těmito mikroorganizmy. Prezentováno v rámci Pivovarsko-sladařských dnů Olomouci, 2015.
Czech name
Výskyt anaerobních bakterií v pivovarském provoze a rizika kontaminace piva
Czech description
Přednáška zaměřená na výskyt striktně anaerobních bakterií v prostředí pivovarského provozu a rizika kontaminace piva těmito mikroorganizmy. Prezentováno v rámci Pivovarsko-sladařských dnů Olomouci, 2015.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
EE - Microbiology, virology
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2015
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů