All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Biotic stressors of spring barley

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F15%3A%230001185" target="_blank" >RIV/60193697:_____/15:#0001185 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Biotické stresory jarního ječmene

  • Original language description

    Obsah kapitoly „Biotické stresory jarního ječmene“: choroby (listové choroby, klasové choroby, zahnědlé špičky, virové choroby), škůdci, skladištní škůdci.

  • Czech name

    Biotické stresory jarního ječmene

  • Czech description

    Obsah kapitoly „Biotické stresory jarního ječmene“: choroby (listové choroby, klasové choroby, zahnědlé špičky, virové choroby), škůdci, skladištní škůdci.

Classification

  • Type

    C - Chapter in a specialist book

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Others

  • Publication year

    2015

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Book/collection name

    Sladařství - teorie a praxe výroby sladu

  • ISBN

    978-80-87109-47-2

  • Number of pages of the result

    6

  • Pages from-to

    487-492

  • Number of pages of the book

    626

  • Publisher name

    Havlíček Brain Team

  • Place of publication

    Praha

  • UT code for WoS chapter