Biotic stressors of spring barley
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F15%3A%230001185" target="_blank" >RIV/60193697:_____/15:#0001185 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Biotické stresory jarního ječmene
Original language description
Obsah kapitoly „Biotické stresory jarního ječmene“: choroby (listové choroby, klasové choroby, zahnědlé špičky, virové choroby), škůdci, skladištní škůdci.
Czech name
Biotické stresory jarního ječmene
Czech description
Obsah kapitoly „Biotické stresory jarního ječmene“: choroby (listové choroby, klasové choroby, zahnědlé špičky, virové choroby), škůdci, skladištní škůdci.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2015
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Sladařství - teorie a praxe výroby sladu
ISBN
978-80-87109-47-2
Number of pages of the result
6
Pages from-to
487-492
Number of pages of the book
626
Publisher name
Havlíček Brain Team
Place of publication
Praha
UT code for WoS chapter
—