Microbial contamination of beer and intermediates - causes and consequences
Result description
The lecture was focused on the brewing microbiology. Workshop - Key steps in beer production, microbiology in brewery. Nošovice, 4- 5/11/2016.
Keywords
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Mikrobiologická kontaminace piva a meziproduktů - příčiny a důsledky
Original language description
Přednáška pro odbornou veřejnost zaměřená na pivovarskou mikrobiologii. Workshop - Stěžejní kroky při výrobě piva, mikrobiologie v pivovaru, Nošovice, 4.11. - 5.11.2016.
Czech name
Mikrobiologická kontaminace piva a meziproduktů - příčiny a důsledky
Czech description
Přednáška pro odbornou veřejnost zaměřená na pivovarskou mikrobiologii. Workshop - Stěžejní kroky při výrobě piva, mikrobiologie v pivovaru, Nošovice, 4.11. - 5.11.2016.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
EE - Microbiology, virology
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Basic information
Result type
O - Miscellaneous
CEP
EE - Microbiology, virology
Year of implementation
2016