Brewing raw materials
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F17%3AN0000010" target="_blank" >RIV/60193697:_____/17:N0000010 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Pivovarské suroviny - 201611
Original language description
Zpráva shrnuje výsledky smluvního výzkumu, jehož předmětem je vyhodnotit kvalitu sklizně surovin konkrétního ročníku, doporučit technologický postup při průmyslové výrobě, posoudit kvalitu nových odrůd, zjistit oblasti s rizikem pěstování ječmene, posoudit rizikové látky a látky se zdravotním benefitem.
Czech name
Pivovarské suroviny - 201611
Czech description
Zpráva shrnuje výsledky smluvního výzkumu, jehož předmětem je vyhodnotit kvalitu sklizně surovin konkrétního ročníku, doporučit technologický postup při průmyslové výrobě, posoudit kvalitu nových odrůd, zjistit oblasti s rizikem pěstování ječmene, posoudit rizikové látky a látky se zdravotním benefitem.
Classification
Type
V<sub>souhrn</sub> - Summary research report
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2017
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Data specific for result type
Number of pages
503
Place of publication
VÚPS, a.s., Praha
Publisher/client name
Pivovar HOLBA, a.s.
Version
—