Sensory analysis of beer
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F17%3AN0000059" target="_blank" >RIV/60193697:_____/17:N0000059 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60193697:_____/17:N0000097 RIV/60193697:_____/18:N0000098
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Senzorická analýza piva
Original language description
Přednáška pro odbornou veřejnost na V. ročníku semináře spojeného s workshopem “Degustace piv chmelených různými odrůdami a způsoby”, který pořádají firmy ARIX a.s. a Chmelařský institut s.r.o. dne 12. 10. 2017 v aule Chmelařského institutu s.r.o., Žatec.
Czech name
Senzorická analýza piva
Czech description
Přednáška pro odbornou veřejnost na V. ročníku semináře spojeného s workshopem “Degustace piv chmelených různými odrůdami a způsoby”, který pořádají firmy ARIX a.s. a Chmelařský institut s.r.o. dne 12. 10. 2017 v aule Chmelařského institutu s.r.o., Žatec.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
<a href="/en/project/LO1312" target="_blank" >LO1312: Sensory Research Centre in Prague and Brewhouse for research and development - sustainability and development</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2017
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů