Sensory analysis of beer - lecture for students
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F17%3AN0000060" target="_blank" >RIV/60193697:_____/17:N0000060 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Senzorická analýza piva - přednáška pro studenty
Original language description
Přednáška na odborném semináři pro studenty katedry Analytiské Chemie, PřF UK, Praha, 24.10. 2017.
Czech name
Senzorická analýza piva - přednáška pro studenty
Czech description
Přednáška na odborném semináři pro studenty katedry Analytiské Chemie, PřF UK, Praha, 24.10. 2017.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
<a href="/en/project/LO1312" target="_blank" >LO1312: Sensory Research Centre in Prague and Brewhouse for research and development - sustainability and development</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2017
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů