Beer foam - attributes and possibilities affecting the foam
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F17%3AN0000136" target="_blank" >RIV/60193697:_____/17:N0000136 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Pěnivost piva – základní atribut kvality piva - možnosti jejího ovlivnění
Original language description
Přednáška na workshopu Filtrace, stáčení, stabilizace a skladování piva – teorie a požadavky na kvalitu procesů, Nošovice, 1.-2.12.2017. Přednáška pojednává o technologických aspektech závěrečných fází výroby piva od filtrace po skladování a jejich vliv na pěnivost a přepěňování.
Czech name
Pěnivost piva – základní atribut kvality piva - možnosti jejího ovlivnění
Czech description
Přednáška na workshopu Filtrace, stáčení, stabilizace a skladování piva – teorie a požadavky na kvalitu procesů, Nošovice, 1.-2.12.2017. Přednáška pojednává o technologických aspektech závěrečných fází výroby piva od filtrace po skladování a jejich vliv na pěnivost a přepěňování.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2017
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů