Pre-harvest Sprouting of spring malting barley varieties in 2016.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F18%3AN0000058" target="_blank" >RIV/60193697:_____/18:N0000058 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/62156489:43210/18:43913114 RIV/62156489:43310/18:43913114
Result on the web
<a href="http://konference.agrobiologie.cz/2018-01-31/thomson/2018_Kompendium.pdf" target="_blank" >http://konference.agrobiologie.cz/2018-01-31/thomson/2018_Kompendium.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Porůstání odrůd jarního sladovnického ječmene v roce 2016
Original language description
Článek ve sborníku - V rámci studia porůstání bylo v roce 2016 stanoveno číslo poklesu u 18 odrůd jarního sladovnického ječmene. Vzorky zrna odrůd byly odebrány na 19 zkušebních stanovištích. Bylo zjištěno, že úroveň porůstání stanovená metodou čísla poklesu měla výrazně lokální charakter. Mezi odrůdami byly zjištěny výrazné rozdíly. Dvě odrůdy vykázaly nízké průměrné hodnoty (pod 200 s) čísla poklesu. Naopak u osmi odrůd bylo číslo poklesu vždy vyšší než 220 s. In: Kompendium 2018 ke konferenci "Systémy výživy ječmene ve variabilních podmínkách". Spolek pro ječmen a slad. 29.1. - 31.1. 2018, 21 - 23. ISBN 978-80-213-2829-7.
Czech name
Porůstání odrůd jarního sladovnického ječmene v roce 2016
Czech description
Článek ve sborníku - V rámci studia porůstání bylo v roce 2016 stanoveno číslo poklesu u 18 odrůd jarního sladovnického ječmene. Vzorky zrna odrůd byly odebrány na 19 zkušebních stanovištích. Bylo zjištěno, že úroveň porůstání stanovená metodou čísla poklesu měla výrazně lokální charakter. Mezi odrůdami byly zjištěny výrazné rozdíly. Dvě odrůdy vykázaly nízké průměrné hodnoty (pod 200 s) čísla poklesu. Naopak u osmi odrůd bylo číslo poklesu vždy vyšší než 220 s. In: Kompendium 2018 ke konferenci "Systémy výživy ječmene ve variabilních podmínkách". Spolek pro ječmen a slad. 29.1. - 31.1. 2018, 21 - 23. ISBN 978-80-213-2829-7.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
<a href="/en/project/LO1312" target="_blank" >LO1312: Sensory Research Centre in Prague and Brewhouse for research and development - sustainability and development</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2018
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů