Beer fermentation and maturation by Saccharomyces yeast
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F18%3AN0000115" target="_blank" >RIV/60193697:_____/18:N0000115 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Hlavní kvašení a dokvašování piva pomocí kvasinek Saccharomyces
Original language description
Teorie a požadavky na kvalitu procesů při výrobě Českého piva, Nošovice, 9.11.2018; Příspěvek zahrnuje základní metody kvašení piva s použitím svrchních a spodních pivovarských kvasinek rodu Saccharomyces, podmínky a následné zrání (dokvašování) piva.
Czech name
Hlavní kvašení a dokvašování piva pomocí kvasinek Saccharomyces
Czech description
Teorie a požadavky na kvalitu procesů při výrobě Českého piva, Nošovice, 9.11.2018; Příspěvek zahrnuje základní metody kvašení piva s použitím svrchních a spodních pivovarských kvasinek rodu Saccharomyces, podmínky a následné zrání (dokvašování) piva.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2018
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů