Use of maize as a malt adjunct
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000128" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000128 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Použití kukuřice jako náhražky sladu
Original language description
Článek se zabývá problematikou použití kukuřice jako náhražky sladu. Je zde popsána stručná charakteristika, pěstitelské vlastnosti a technologické aspekty jejího použití při výrobě piva.
Czech name
Použití kukuřice jako náhražky sladu
Czech description
Článek se zabývá problematikou použití kukuřice jako náhražky sladu. Je zde popsána stručná charakteristika, pěstitelské vlastnosti a technologické aspekty jejího použití při výrobě piva.
Classification
Type
J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
<a href="/en/project/LO1312" target="_blank" >LO1312: Sensory Research Centre in Prague and Brewhouse for research and development - sustainability and development</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
KVASNÝ
ISSN
2571-3868
e-ISSN
—
Volume of the periodical
1
Issue of the periodical within the volume
5
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
36-39
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—