All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Biotechnology of food and beverages of plant origin

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000150" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000150 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/60193697:_____/17:N0000108 RIV/60193697:_____/18:N0000054

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Biotechnologie potravin a nápojů rostlinného původu

  • Original language description

    Přednáška: Biotechnologie potravin a nápojů rostlinného původu. Biotechnologie je soubor postupů založených na technologiích, při nichž se využívá metabolického potenciálu mikroorganizmů. Alkoholické a nealkoholické nápoje a potraviny rostlinného původu vyrobené pomocí biotechnologií (pivo, víno, ocet, chléb, kysané zelí, kysané okurky, kvašené olivy, sojová omáčka). Biotechnologicky vytvořené přísady (enzymy, organické kyseliny, aminokyseliny, vitamíny, sladidla, biopolymery). Nepotravinářské biotechnologie - biomodofikace vláken konopí a lnu, odšlichtování bavlny. Předmět: Rostlinné biotechnologie v praxi, MENDELU v Brně, studijní obor N-FYTO-Biotechnologie rostlin 2. ročník magisterského studia, 13. 3. 2019.

  • Czech name

    Biotechnologie potravin a nápojů rostlinného původu

  • Czech description

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2019

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů