Malting Barley in 2019
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F20%3AN0000043" target="_blank" >RIV/60193697:_____/20:N0000043 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Sladovnický ječmen v roce 2019
Original language description
Článek v nerecenzovaném sborníku - V roce 2019 byly kvalitativní parametry zjišťovány u 255 vzorků podle ČSN 46 1100-5. Průměrný obsah N-látek a škrobu byl 11,4 % a 62,6 %. Přepad zrna nad sítem 2,5 mm byl 83,5 %. In: Kompendium 2020 (sborník z konference) Sladovnický ječmen 2020 "Ječmen a cukrovka v ohrožení, hledáme řešení…" Spolek pro ječmen a slad, Černá hora, Vsisko, Bezno, Perknov, 20.1. - 23.1. 2020, str. 23 - 26. ISBN 978-80-213-3003-0.
Czech name
Sladovnický ječmen v roce 2019
Czech description
Článek v nerecenzovaném sborníku - V roce 2019 byly kvalitativní parametry zjišťovány u 255 vzorků podle ČSN 46 1100-5. Průměrný obsah N-látek a škrobu byl 11,4 % a 62,6 %. Přepad zrna nad sítem 2,5 mm byl 83,5 %. In: Kompendium 2020 (sborník z konference) Sladovnický ječmen 2020 "Ječmen a cukrovka v ohrožení, hledáme řešení…" Spolek pro ječmen a slad, Černá hora, Vsisko, Bezno, Perknov, 20.1. - 23.1. 2020, str. 23 - 26. ISBN 978-80-213-3003-0.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2020
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů