All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Malting Barley in 2019

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F20%3AN0000043" target="_blank" >RIV/60193697:_____/20:N0000043 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Sladovnický ječmen v roce 2019

  • Original language description

    Článek v nerecenzovaném sborníku - V roce 2019 byly kvalitativní parametry zjišťovány u 255 vzorků podle ČSN 46 1100-5. Průměrný obsah N-látek a škrobu byl 11,4 % a 62,6 %. Přepad zrna nad sítem 2,5 mm byl 83,5 %. In: Kompendium 2020 (sborník z konference) Sladovnický ječmen 2020 "Ječmen a cukrovka v ohrožení, hledáme řešení…" Spolek pro ječmen a slad, Černá hora, Vsisko, Bezno, Perknov, 20.1. - 23.1. 2020, str. 23 - 26. ISBN 978-80-213-3003-0.

  • Czech name

    Sladovnický ječmen v roce 2019

  • Czech description

    Článek v nerecenzovaném sborníku - V roce 2019 byly kvalitativní parametry zjišťovány u 255 vzorků podle ČSN 46 1100-5. Průměrný obsah N-látek a škrobu byl 11,4 % a 62,6 %. Přepad zrna nad sítem 2,5 mm byl 83,5 %. In: Kompendium 2020 (sborník z konference) Sladovnický ječmen 2020 "Ječmen a cukrovka v ohrožení, hledáme řešení…" Spolek pro ječmen a slad, Černá hora, Vsisko, Bezno, Perknov, 20.1. - 23.1. 2020, str. 23 - 26. ISBN 978-80-213-3003-0.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2020

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů