Mycotoxins in brewing materials and beer
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F20%3AN0000073" target="_blank" >RIV/60193697:_____/20:N0000073 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60193697:_____/13:#0000920
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Mykotoxiny v pivovarských surovinách a pivu
Original language description
Přednáška na semináři: Mykotoxiny v pivovarkýxh surovinách a pivu. Integrovaný seminář pro aktuální otázky legislativ a technologií v pivovarství a sladařství, Želiv 2.9.2020 Mykotoxiny mohou být bezpečnostním rizikem pro pivovarský průmysl.
Czech name
Mykotoxiny v pivovarských surovinách a pivu
Czech description
Přednáška na semináři: Mykotoxiny v pivovarkýxh surovinách a pivu. Integrovaný seminář pro aktuální otázky legislativ a technologií v pivovarství a sladařství, Želiv 2.9.2020 Mykotoxiny mohou být bezpečnostním rizikem pro pivovarský průmysl.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2020
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů