Evaluation of malting barley varieties, harvest 2021
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F22%3AN0000020" target="_blank" >RIV/60193697:_____/22:N0000020 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Hodnocení kvality odrůd sladovnického ječmene, sklizeň 2021
Original language description
Hybridní workshop pro sladařské odborníky, udržovatele (maintainers) a zástupce (agents) majitelů odrůd ječmene. Psota, V. předložil informace o výsledcích technologických zkoušek odrůd sladovnického ječmene zkoušených v rámci registračního řízení. Postupně byla diskutována kvalita 50 odrůd jarního ječmene a 6 odrůd ozimého ječmene zkoušených v rámci registračního řízení. Po sklizni v roce 2021 ukončilo registrační řízení 11 odrůd z toho 3 splnily požadavky na odrůdy pro výrobu piva s CHZO „České pivo“. Přítomní zástupci výrobců sladu doporučili, aby do Seznamu doporučených odrůd jarního ječmene byly zařazeny odrůdy: Bojos, Laudis 550, Overture, Francin, KWS Irina, KWS Amadora, Manta, Spitfire, LG Ester a LG Tosca, LG Stamgast, LG Belcanto a Amidala.
Czech name
Hodnocení kvality odrůd sladovnického ječmene, sklizeň 2021
Czech description
—
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Brno
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
25
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce