Chemical and sensory profile of beers dry-hopped by
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F22%3AN0000032" target="_blank" >RIV/60193697:_____/22:N0000032 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Chemický a senzorický profil piv studeně chmelených „planetárními“ chmely
Original language description
Specifikace odrůdových profilů sekundárních metabolitů chmele v pivu má značný význam pro chmelařství i pivovarství. Článek prezentuje výsledky pilotních varních pokusů se studeným chmelením piva sedmi novými odrůdami „flavor hops“. Profil terpenických silic v pivu se výrazně lišil v závislosti na odrůdě. Klastrová analýza chmelových aromat v pivu ukázala odlišnost nových chmelů od odrůdy Kazbek. Celkový senzorický dojem piv koreloval se senzoricky stanovenou příjemností chmelové chuti a vůně v pivu.
Czech name
Chemický a senzorický profil piv studeně chmelených „planetárními“ chmely
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical
CEP classification
—
OECD FORD branch
40500 - Other agricultural sciences
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
KVASNÝ
ISSN
2571-3868
e-ISSN
—
Volume of the periodical
4
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
7
Pages from-to
20-26
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—