Homogeneity of malt
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F97%3A%230000055" target="_blank" >RIV/60193697:_____/97:#0000055 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Homogenita sladu
Original language description
Nehomogenita rozluštění sladu je způsobena nerovnoměrným klíčením jednotlivých obilek, různou aktivitou aleuronové vrstvy, nestejnou distribucí hydrolytických enzymů a tím nerovnoměrným odbouráváním škrobového endospermu.
Czech name
Homogenita sladu
Czech description
Nehomogenita rozluštění sladu je způsobena nerovnoměrným klíčením jednotlivých obilek, různou aktivitou aleuronové vrstvy, nestejnou distribucí hydrolytických enzymů a tím nerovnoměrným odbouráváním škrobového endospermu.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP0960006067" target="_blank" >EP0960006067: Research and evaluation of quality of food cereals )wheat, barley rye, oats).</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
1997
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Nové pohledy na jakost produktů rostlinného původu
ISBN
80-902436-0-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
198-200
Publisher name
VÚP Troubsko
Place of publication
Troubsko
Event location
Brno
Event date
Oct 22, 1997
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—