Alternatives for prevention of the food waste and loss
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60456540%3A_____%2F19%3AN0000114" target="_blank" >RIV/60456540:_____/19:N0000114 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Alternativy předcházení potravinových ztrát ve veřejném stravování (Výzkumná zpráva č. 4)
Original language description
Scénáře budoucího vývoje v omezení plýtvání potravinami, které byly na workshopech vytvořeny, naznačily cesty dalšího využití neprodaných hotových pokrmů a nepotravinářského využití potravinového odpadu, které lze realizovat i v podmínkách poměrně striktní legislativy a předpisů platných pro potravinářské provozy.
Czech name
Alternativy předcházení potravinových ztrát ve veřejném stravování (Výzkumná zpráva č. 4)
Czech description
Scénáře budoucího vývoje v omezení plýtvání potravinami, které byly na workshopech vytvořeny, naznačily cesty dalšího využití neprodaných hotových pokrmů a nepotravinářského využití potravinového odpadu, které lze realizovat i v podmínkách poměrně striktní legislativy a předpisů platných pro potravinářské provozy.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
50602 - Public administration
Result continuities
Project
<a href="/en/project/TL01000071" target="_blank" >TL01000071: Food Waste Reduction in Catering</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů