Individual consumption demand for fresh vegetable and influencing factors
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41110%2F01%3A00003763" target="_blank" >RIV/60460709:41110/01:00003763 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Individuální spotřebitelská poptávka po čerstvé zelenině a faktory, které ji ovlivňují
Original language description
Jedním z ekonomických nástrojů zabývajících se chováním spotřebitelů je analýza poptávky, jež je determinována různými faktory. Práce charakterizuje spotřebu čerstvé zeleniny a následně se zabývá odvozením konkrétního tvaru závislosti spotřeby čerstvé ze
Czech name
Individuální spotřebitelská poptávka po čerstvé zelenině a faktory, které ji ovlivňují
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GA - Agricultural economics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník příspěvků z doktorandského semináře
ISBN
ISBN 80-213-074
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
7
Pages from-to
0-0
Publisher name
Neuveden
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Feb 21, 2001
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—