Segmentation of Market with Beef
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41110%2F03%3A00005330" target="_blank" >RIV/60460709:41110/03:00005330 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Segmentace trhu s hovězím masem
Original language description
Článek pojednává o segmentaci trhu s hovězím masem v České republice. Konkrétně se zaměřuje na trh s biohovězím masem. Pro zpracování je použita metodologie kvantitativního empirického výzkumu, v rámci níž bylo formou dotazníku osloveno 53 zákazníků supe
Czech name
Segmentace trhu s hovězím masem
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/GP525%2F02%2FD172" target="_blank" >GP525/02/D172: Application of the Fuzzy Logic in Food Appreciation</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník příspěvků z konference studentů doktorského studia
ISBN
80-7302-047-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
331-334
Publisher name
Neuveden
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Jan 23, 2003
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—