All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Sugar on Twitter? Analysis of use of Twitter by european sugar companies

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41110%2F21%3A89596" target="_blank" >RIV/60460709:41110/21:89596 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://www.cukr-listy.cz/on_line/2021/PDF/268-271.pdf" target="_blank" >http://www.cukr-listy.cz/on_line/2021/PDF/268-271.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Cukr na Twitteru? Analýza využívání sociální sítě Twitter evropskými cukrovarnickými společnostmi

  • Original language description

    Článek se zabývá tím, zdali a jak cukrovarnické společnosti využívají sociální síť Twitter. Zkoumáno bylo třicet devět členů Evropské asociace výrobců cukru - CEFS. Analýza odhalila, že pouze sedm členů má vytvořený účet na Twitteru. Patří mezi ně i úspěšní producenti jako francouzský Tereos nebo britský British Sugar, který byl na Twitteru jako první. Poslední se připojila nizozemská Cosun Beet Company. Nejaktivnější co do počtu napsaných tweetů za týden je španělská Azucarera. Nejméně na twitterový účet přispívá francouzská Cristal Union. Twitter společnosti Tereos má největší počet sledovatelů. Naopak minimální zájem ze strany uživatelů této sociální sítě je o Cosun Beet Company. Z mraků nejvíce frekventovaných slov dvou nejsledovanějších účtů vyplynulo, že Tereos i British Sugar často tweetují o cukru nebo cukrové řepě. Tereos ovšem klade důraz také na spolupráci a kampaň, zatímco British Sugar se aktivně připojuje k iniciativám na podporu britského cukru a potravinářských výrobků obecně.

  • Czech name

    Cukr na Twitteru? Analýza využívání sociální sítě Twitter evropskými cukrovarnickými společnostmi

  • Czech description

    Článek se zabývá tím, zdali a jak cukrovarnické společnosti využívají sociální síť Twitter. Zkoumáno bylo třicet devět členů Evropské asociace výrobců cukru - CEFS. Analýza odhalila, že pouze sedm členů má vytvořený účet na Twitteru. Patří mezi ně i úspěšní producenti jako francouzský Tereos nebo britský British Sugar, který byl na Twitteru jako první. Poslední se připojila nizozemská Cosun Beet Company. Nejaktivnější co do počtu napsaných tweetů za týden je španělská Azucarera. Nejméně na twitterový účet přispívá francouzská Cristal Union. Twitter společnosti Tereos má největší počet sledovatelů. Naopak minimální zájem ze strany uživatelů této sociální sítě je o Cosun Beet Company. Z mraků nejvíce frekventovaných slov dvou nejsledovanějších účtů vyplynulo, že Tereos i British Sugar často tweetují o cukru nebo cukrové řepě. Tereos ovšem klade důraz také na spolupráci a kampaň, zatímco British Sugar se aktivně připojuje k iniciativám na podporu britského cukru a potravinářských výrobků obecně.

Classification

  • Type

    J<sub>imp</sub> - Article in a specialist periodical, which is included in the Web of Science database

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    50902 - Social sciences, interdisciplinary

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2021

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Listy cukrovarnické a řepařské

  • ISSN

    1210-3306

  • e-ISSN

    1210-3306

  • Volume of the periodical

    137

  • Issue of the periodical within the volume

    7-8

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    268-271

  • UT code for WoS article

    000684075100010

  • EID of the result in the Scopus database

    2-s2.0-85116481180