Perspectives of pig meat production in EU
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F00%3A00001204" target="_blank" >RIV/60460709:41210/00:00001204 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Perspektivy výroby vepřového masa v EU
Original language description
Hlavními prioritami evropského chovu prasat na začátku třetího tisíciletí bude vysoká kvalita vepřového masa, jeho ekonomická a ekologická produkce, welfarový systém chovu prasat a jejich výborný zdravotní stav.
Czech name
Perspektivy výroby vepřového masa v EU
Czech description
—
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Zpravodaj - KONFIRM spol. s r.o.
ISBN
není
Number of pages of the result
7
Pages from-to
—
Number of pages of the book
—
Publisher name
KONFIRM, spol s r.o.
Place of publication
Praha
UT code for WoS chapter
—