Perspectives of pig meat production
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F01%3A00002661" target="_blank" >RIV/60460709:41210/01:00002661 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Perspektivy výrobců vepřového masa
Original language description
S blížícím se vstupem do Evropské unie řeší chovatelé prasat stále více problémů a otázek. V poslední době jsou spojeny především se zdravotní nezávadností masa a s jeho označováním po celou dobu produkce až ke konečnému spotřebiteli.
Czech name
Perspektivy výrobců vepřového masa
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Zemědělec
ISSN
1211-3816
e-ISSN
—
Volume of the periodical
IX
Issue of the periodical within the volume
50
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
1
Pages from-to
1
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—