Growth and dry matter formation of spinach during various terms of growing
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F01%3A00006127" target="_blank" >RIV/60460709:41210/01:00006127 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Růst a tvorba sušiny špenátu při různých termínech pěstování
Original language description
Celková sklizená sušina špenátu odrůdy Pavána F1 byla v mikroparcelkových pokusech o 46,7% vyšší na zemině s neutrálním pH než na zemině extrémně kyselé.
Czech name
Růst a tvorba sušiny špenátu při různých termínech pěstování
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
ED - Physiology
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník - Agricultura-Sciencia- Prosperitas - II. Stabilizující a omezující faktory tvorby výnosu a jakosti rostl.produkce
ISBN
80-213-0847-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
48-52
Publisher name
Česká zemědělská univerzita
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Jan 1, 2001
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—