The ralationship of lean meat share to live weight and age during fattening in slauhter pigs.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F02%3A00004015" target="_blank" >RIV/60460709:41210/02:00004015 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Podíl libového masa ve vztahu k živé hmotnosti a věku jatečných prasat během výkrmu
Original language description
U dvou genotypů prasat byl posuzován podíl libového masa ve vztahu k jejich věku a hmotnosti. Cílem práce bylo doporučit vhodnou porážkovou hmotnost. Ustájení prasat probíhalo po dvojicích při adlibitním krmení. Výsledky byly vyhodnoceny statistickou procedurou SAS. Kombinaci křížení (BU x L) x BO by bylo vhodné porážet v rozmezí 90 - 95 kg živé hmostnosti oproti 110 - 115 kg ž. hm. u Seghers.
Czech name
Podíl libového masa ve vztahu k živé hmotnosti a věku jatečných prasat během výkrmu
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
XXXI. Miedzynarodowe seminarium kól naukowych
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
221-224
Publisher name
Uniwersytet Warminsko-Mazurski w Olsztynie
Place of publication
Olsztynie
Event location
Olsztyn, Polska
Event date
May 10, 2002
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—