Changes in levels of baker's quality characteristic in wheat (Triticum aestivum L.) after treatment by brassinosteroids
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F04%3A9503" target="_blank" >RIV/60460709:41210/04:9503 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Změny úrovně vybraných charakteristik pekařské jakosti zrna potravinářské pšenice po aplikaci brassinosteroidů
Original language description
fappz
Czech name
Změny úrovně vybraných charakteristik pekařské jakosti zrna potravinářské pšenice po aplikaci brassinosteroidů
Czech description
fappz
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GA - Agricultural economics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Brassinosteroidy 2004
ISBN
80-86241-23-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
33-36
Publisher name
Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Nov 25, 2004
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—