Complex growing technologies for winter rapeseed
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F05%3A%23%23%2311747" target="_blank" >RIV/60460709:41210/05:###11747 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
KOMPLEXNÍ PĚSTITELSKÉ TECHNOLOGIE PRO ŘEPKU OZIMOU
Original language description
V článku jsou uvedeny komplexní pěstitelské technologie pro řepku ozimou při standardním pěstování (Ekonomická varianta - SVŘ) a při vyšší intenzitě vstupů (Experimentální varianta - SVŘi). V porovnání s průměrným výnosem v ČR vychází intenzivní variantavýnosově i ekono-micky lépe.
Czech name
KOMPLEXNÍ PĚSTITELSKÉ TECHNOLOGIE PRO ŘEPKU OZIMOU
Czech description
V článku jsou uvedeny komplexní pěstitelské technologie pro řepku ozimou při standardním pěstování (Ekonomická varianta - SVŘ) a při vyšší intenzitě vstupů (Experimentální varianta - SVŘi). V porovnání s průměrným výnosem v ČR vychází intenzivní variantavýnosově i ekono-micky lépe.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GC - Plant growing, crop rotation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QF3246" target="_blank" >QF3246: Cultivating technology for main lines and hybrids varieties of winter rapeseed at different intensity entrances.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Agricultura-Scientia-Prosperitas: Řepka, mák, slunečnice a hořčice
ISBN
80-213-1289-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
7
Pages from-to
10-16
Publisher name
Praha, Hrotovice
Place of publication
Praha
Event location
Praha, Hrotovice
Event date
Feb 22, 2005
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—