The influence of after crop treatment to the quality of cereals
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F05%3A12687" target="_blank" >RIV/60460709:41210/05:12687 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv posklizňové úpravy na jakost obilovin
Original language description
Vliv posklizňové úpravy zrna pšenice (čištění, třídění) na jakostní ukazatele potravinářské pšenice.
Czech name
Vliv posklizňové úpravy na jakost obilovin
Czech description
Vliv posklizňové úpravy zrna pšenice (čištění, třídění) na jakostní ukazatele potravinářské pšenice.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Qualima 2005
ISBN
ISSN 1213-5380
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
52-55
Publisher name
Mezos, Hradec Králové
Place of publication
Hradec Králové
Event location
Hradec Králové
Event date
Oct 25, 2005
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—