Activity of antioxidants during storage and frying
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F05%3A12928" target="_blank" >RIV/60460709:41210/05:12928 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Působení antioxidantů při skladování a smažení
Original language description
Byly sledovány změny obsahu antioxidantů v oleji při skladování a smažení bramborových hranolků.
Czech name
Působení antioxidantů při skladování a smažení
Czech description
Byly sledovány změny obsahu antioxidantů v oleji při skladování a smažení bramborových hranolků.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Zborník referátových a posterových príspevkov z XX. vedeckej konferencie Cudzorodé látky v požívatinách
ISBN
80-227-2322-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
166-170
Publisher name
STU Bratislava
Place of publication
Bratislava
Event location
Štrbské Pleso
Event date
Oct 3, 2005
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—