Effect of red wine from Mělník wine-growing region on antioxidant activity of blood plasma of rat Rattus norvegicus (Wistar)
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F06%3A14388" target="_blank" >RIV/60460709:41210/06:14388 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv mělnického červeného vína na antioxidační aktivitu krevní plazmy potkana Rattus norvegicus (Wistar)
Original language description
Červené víno z mělnické oblasti zvyšovalo u experimentální skupiny potkanů antioxidační aktivitu krevní plazmy potkana v průměru asi o 6?12 % v porovnání s kontrolní skupinou in vivo, což je možno přičíst právě pozitivnímu vlivu polyfenolických látek obsažených v mělnickém vínu.
Czech name
Vliv mělnického červeného vína na antioxidační aktivitu krevní plazmy potkana Rattus norvegicus (Wistar)
Czech description
Červené víno z mělnické oblasti zvyšovalo u experimentální skupiny potkanů antioxidační aktivitu krevní plazmy potkana v průměru asi o 6?12 % v porovnání s kontrolní skupinou in vivo, což je možno přičíst právě pozitivnímu vlivu polyfenolických látek obsažených v mělnickém vínu.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Vinařský obzor
ISSN
1212-7884
e-ISSN
—
Volume of the periodical
99
Issue of the periodical within the volume
3
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
1
Pages from-to
0-0
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—